Op het prachtige grasveld van de Zwethburch verzorgt de Ambivent Groep een sfeervolle ceremonie. Waar natuur en elegantie samenkomen. Maak uw ceremonie zo groots als u wilt, met bloemen en uitnodigende zitplaatsen. Met oog voor detail zorgt de Ambivent Groep ervoor dat elk onderdeel perfect verloopt, waardoor u en uw gasten een onvergetelijke ceremonie beleven.
Een goed diner is van essentieel belang op een bruiloft. Daarom hebben wij cateraars verzameld die dit tot in de puntjes kunnen verzorgen. Denk aan een uitgebreide barbecue of een sharing dinner waar u culinaire gerechten kunt delen met uw naasten. Bekijk de mogelijkheden hieronder (uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen).
Koude gerechten:
Mexicaanse salade, verse fruitsalade, pastasalade met olijven en zongedroogde tomaat, rustieke witte stokbroden met kruidenboter, pindasaus, knoflooksaus en joppiesaus
Warme gerechten:
Kippendijen spies, Angus Beef burger, duo gehaktbal, biefstuk van diamanthaas met piri piri marinade, gamba spiesje met knoflook marinade, groentemelange met tomaat en tuinkruiden, roseval aardappeltjes
Koude gerechten:
Verse fruitsalade, salade met gegrilde groente en mozzarella, rustieke witte en bruine stokbroden met kruidenboter en ayolie
Warme gerechten:
Brioche broodje met plantbased beefburger en truffelmayonais, Diamanthaas (met chimichurri, roseval aardappeltjes en groente), Couscoussalade met gambaspies en tomatensalsa
1ste gang:
Vitello tonnato: kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rode ui, kappertjes, bieslook en veldsla Of Tompouce van zalm met petrella roomkaas Of Cocktail van gerookte kip, appel, rode ui en crème fraiche
2de gang:
Bospaddenstoelen crème soep Of Tom kha kai soep met krokante groenten
3de gang:
Varkenshaas medaillons met truffeljus, roseval aardappeltjes en ratatouille Of Pulled bbq chicken met coleslaw, mini pita en krokantje van Parmezaan en aardappel Of Gegrilde zalmfilet op een bedje van risotto en Hollandaisesaus
4de gang:
Chocolademousse met een crumble van Cantuccini en nougat Of Rode fruit compote met vanille crème en bastogne crumble
1ste gang:
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise,Parmezaanse kaas, bieslook en veldsla Of Duo van sashimi: tonijn sesam en zalm, op eenbedje van wakame en pipet van soja Of Dun gesneden serrano ham met sla, sinaasappel,vijgen en gekarameliseerde noten
2de gang:
Parelhoen met een saus van bospaddenstoelen Of Room van kreeft met rivierkreeft
3de gang:
Kabeljauw met krokant kruidenkorstje, wortelmousseline, aardappelgratin en witte wijn saus Of Langzaam gegaarde ossenhaas met rode port jus,aardappeltaartje en jonge groenten Of Kalfsentrecote op een bedje van ratatouille,roseval aardappeltjes en truffeljus
4de gang:
Sabayon van Hugo met gemarineerde druiven en sorbet van mango Of Tiramisu van Dulce de leche met crumble van bastogne
Koude gerechten:
Caprese salade, Noorse garnalen gremolata, Koude pastasalade (met gerookte kip, bosui en geroosterde paprika), Gemengde luxe salade, Carpaccio van ossenhaas (met o.a: pesto, kaas en bieslook), Gerookte zalm met mosterddressing, Rustieke witte stokbroden met kruidenboter
Warme gerechten:
Toscaanse kippendijen, gehaktballetjes in pittige tomatensaus, runderstoofpotje, stoofpotje van diverse vissoorten, gemarineerde gamba’s in knoflook en tuinkruiden, aardappelgratin, kruidige nasi met groenten en ei
Koude gerechten:
Serranoham, noorse garnalen in knoflook marinade, pastasalade (met zongedroogde tomaat, olijven en tomatensalsa), salade met gegrilde groente en mozzarella, carpaccio van ossenhaas (met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en bieslook), vispallet van zalm, paling en garnalen, ciabatta met kruidenboter en ayoli
Warme gerechten:
Kippendijen pizzaiola (kip in tomatensaus met olijven), gehaktballetjes in pittige tomatensaus, boeuf bourguignon, gepocheerde zalm in pestoroomsaus, gamba’s in Italiaanse kruiden en spinazie, ratatouille, risotto met bospaddestoelen, aardappelgratin met tuinkruiden en Parmezaan
Voorgerecht:
Cocktail van pittige Noordzeesalade of Cocktail van gerookte kip met appel en cashewnoten
Tussengerecht:
Rouleaux van rosbief met truffelmayonaise en rode ui of Couscous salade met feta, tomaat en pijnboompitten
Hoofdgerecht:
Kruidige gele rijst met een spiesje van kippendij met Thaise green curry of Spiesje van kreeft garnalen met Jambalayasaus en nasi
Hoofdgerecht:
Slow cooked bbq pulled chicken met coleslaw, krokantje van aardappel en Parmezaan met cocktail pita's of Pulled salmon met Mexicaanse kruiden, krokante groente salade en cocktail pita's
Nagerecht:
Panna cotta met gemarineerd rood fruit of Tiramisu classic met een vleugje Amaretto
Voorgerecht:
Cocktail van pittige Noordzeesalade of Cocktail van gerookte kip met appel en cashewnoten
Tussengerecht:
Rouleaux van rosbief met truffelmayonaise en rode ui of Couscous salade met feta, tomaat en pijnboompitten
Soep:
Mosterdsoep met een krokantje van buikspek of Geroosterd paprika pompoensoep met roomkaas
Hoofdgerecht:
Kruidige gele rijst met een spiesje van kippendij met Thaise green curry of Spiesje van kreeft garnalen met Jambalaya saus en nasi
Hoofdgerecht:
Slow cooked bbq pulled chicken met coleslaw, krokantje van aardappel en Parmezaan met cocktail pita's of Pulled salmon met Mexicaanse kruiden, krokante groente salade en cocktail pita's
Nagerecht:
Panna cotta met gemarineerd rood fruit of Tiramisu classic met een vleugje Amaretto
Koud gerechten:
Carpaccio (met o.a: rode pesto, oude kaas en pittenmi), gemarineerde garnalen, serranoham, noordzee salade, foccaciastengels, grissini, tomatentappenade, petrella
Warme gerechten:
Gehaktballetjes in yakitorisaus, toscaanse kippendijen, runderstoofpotje, stoofpotje van diverse vissoorten, gamba’s in kerrie marinade, aardappelgratin, roseval aardappeltjes
Koude gerechten:
Carpaccio met truffelmayonaise en parmezaanse kaas, Vitello tonato, diverse luxe hammen (serrano, chorizo, spinata, mortadella), Vispallet van zalm, paling en garnalen, Breekbrood met smeersels
Warme gerechten:
pulled beef, kippendijen in pittige tomatensaus, kipgehaktballetjes (in yakitorisaus, bosui en sesam), Zalmfilet in hollandaisesaus, gamba spiesjes met tuinkruiden marinade, risotto met truffel en bospaddenstoelen, hasselback aardappeltjes