Bij de Ambivent Groep maken we van elke gelegenheid een feest om nooit te vergeten. Of je nu een intieme verjaardag, een groot jubileum, of een bedrijfsfeest organiseert, onze sfeervolle locaties bieden voor elke partij de perfecte setting. Van de moderne veelzijdigheid van 't Centrum tot de landelijke charme van boerderij de Zwethburch. Wij zorgen voor een feest dat helemaal aansluit bij jouw wensen.
Onze aanpak is volledig op maat: catering, aankleding en entertainment stemmen we af op jouw ideeën, zodat jij alleen hoeft te genieten. Met ons ervaren team en vaste toeleveranciers ben je verzekerd van een vlekkeloos verloop van de dag. Samen zorgen we ervoor dat jouw feest tot in de puntjes verzorgd is. Laat ons jouw volgende feest onvergetelijk maken!
Een goed diner kan een belangrijke factor zijn tijdens bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum. Daarom hebben wij cateraars verzameld die dit tot in de puntjes kunnen verzorgen. Denk aan een uitgebreid buffet of een sharing dinner waar u culinaire gerechten kunt delen met uw naasten. Bekijk een aantal van de mogelijkheden hieronder (uiteraard kan er rekening gehouden worden met dieetwensen).
1ste gang:
Vitello tonnato: kalfsrosbief met tonijnmayonaise, rode ui, kappertjes, bieslook en veldsla Of Tompouce van zalm met petrella roomkaas Of Cocktail van gerookte kip, appel, rode ui en crème fraiche
2de gang:
Bospaddenstoelen crème soep Of Tom kha kai soep met krokante groenten
3de gang:
Varkenshaas medaillons met truffeljus, roseval aardappeltjes en ratatouille Of Pulled bbq chicken met coleslaw, mini pita en krokantje van Parmezaan en aardappel Of Gegrilde zalmfilet op een bedje van risotto en Hollandaisesaus
4de gang:
Chocolademousse met een crumble van Cantuccini en nougat Of Rode fruit compote met vanille crème en bastogne crumble
1ste gang:
Carpaccio van ossenhaas met truffelmayonaise,Parmezaanse kaas, bieslook en veldsla Of Duo van sashimi: tonijn sesam en zalm, op eenbedje van wakame en pipet van soja Of Dun gesneden serrano ham met sla, sinaasappel,vijgen en gekarameliseerde noten
2de gang:
Parelhoen met een saus van bospaddenstoelen Of Room van kreeft met rivierkreeft
3de gang:
Kabeljauw met krokant kruidenkorstje, wortelmousseline, aardappelgratin en witte wijn saus Of Langzaam gegaarde ossenhaas met rode port jus,aardappeltaartje en jonge groenten Of Kalfsentrecote op een bedje van ratatouille,roseval aardappeltjes en truffeljus
4de gang:
Sabayon van Hugo met gemarineerde druiven en sorbet van mango Of Tiramisu van Dulce de leche met crumble van bastogne
Koude gerechten:
Ambachtelijke vleessalade, Ambachtelijke kipsalade, Koude pasta salade, Frisse groene salade, inclusief dressing, Meloenpartjes met gerookte ham, Gemarineerde kipreepjes met kerriemayonaise, Gemarineerde kipreepjes yakitori, Gerookte zalm, Gepocheerde zalm, Garnalen + cocktailsaus, Gerookte forel, Kaasplateau, diverse binnen- en buitenlandse kazen
Inclusief
Stokbrood wit & rustiek, Kruidenboter
Warme gerechten, keuze uit: (max. 3 warme gerechten)
Goulash, Varkenshaas puntjes in roomsaus, Babi ketjap, Ajam ketjap, Boeuf stroganoff, Kipsaté in pindasaus, Kipfilet in pepersaus, Gegrilde groentemix (met o.a. courget, paprika, mini tomaat), Gevulde puntpaprika met groentes & brie
Warme bijgerechten, keuze uit: (max. 2 gerechten)
Nasi, Rijst, Bami, Patatas bravas
Koude gerechten:
Westlandse rundvleessalade, Westlandse zalmsalade, Noorse garnalen in bieslook met cocktailsaus, Koude pastasalade (met gerookte kip, bosui en geroosterd paprika), Gemengde luxe salade, Carpaccio van de ossenhaas (met o.a. pesto, kaas, spekjes en bieslook), Gerookte zalm met mosterddressing, Luxe mini broodjes, Rustieke witte en meergranen stokbroden, Kruidenboter
Warme gerechten:
Kipsaté met pindasaus met gefrituurde uitjes en kroepoek, Beenham met een honing-mosterd saus, Gehaktballetjes in zoet-zure saus, Stoofpotje van diverse vissoorten, Hollandse aardappelgratin, Gemarineerde gamba’s in knoflook en tuinkruiden, Kruidige nasi met groenten en ei
Koude gerechten:
Salade (van aardappel, crème fraîche, ui en ei), Mascarponecrème (met knoflook, sjalotjes en bieslook), Tapenade van olijven, Salade van diverse soorten tomaat (met knoflook, ui en bieslook), Vispallet (met paling, zalm, garnalen en makreel), Flinterdun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise en Parmazaan, Gemarineerde olijven op onze wijze, Vitello tonnato (flinterdun gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise), Luxe breekbroden met hummus
Warme gerechten:
Rosevalaardappeltjes uit de oven, Aardappelgratin met rode pesto, Ratatouille, Risotto met truffel en bospaddenstoelen, Boeuf bourguignon, Stoofpotje van luxe vissoorten, Gamba’s met pesto en knoflook, Zalm met beurre blanc saus, Kippendijen (met zongedroogde tomaat, pijnboompitten , pesto en mozzarella)
- Amuselepel Vitello tonato, kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola.
- Schaaltje carpaccio van ossenhaas, rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en truffelmayonaise.
- Wavekop mosterdroomsoep
- Diamanthaasspiesje met Rosevalaardappeltjes, ratatouille en basalmicojus.
- Zalmmootje met Hollandaisesaus, gegrilde groene asperges en mosterdmousseline.
- Cheesecake met witte chocolade, roodfruitcoulis en muntslagroom of Tiramisu met slagroom.
- Pannetje met huzaren of kipsalade
- Wavekop mosterdroomsoep
- Pannetje met balletje gehakt in mayonaise.
- In meters bier gepresenteerd, zak patat met mayonaise.
- Broodje runderhamburger met truffel, kwartelei en peterseliesaus.
- Glaasje met Yakitorisaté met kroepoek in pinda-chilisaus.
Koude gerechten:
Rosbief met truffelmayonaise, Serranoham, Gemarineerde garnalen, Tonijnsalade (gevuld met olijven, Parmezaan en zongedroogde tomaat), Olijventapenade, Tomatentapenade, Grissini, Focaccia Stengels
Warme gerechten:
Gehaktballetjes in zoetzure saus, Kipdijspiesjes met yakatorisaus, Stoofpotje van diverse vissoorten, Gambaspiesjes, Mini quiche lorraine, Hollandse aardappelgratin, Gebakken aardappeltjes
Sharing dessert (Tegen meerprijs)
Advocaat creme, Aardbeien cappuccino, Limoncello tiramisu, Panna cotta met mangocoulis
Koude gerechten:
Carpaccio van ossenhaas, Diverse luxe vleeswaren (Mortadella, Spinata romana, Seranno), Noordzeesalade, Gerookte zalm, Caprese, Cous-cous salalde met feta en zongedroogde tomaat, Breekbrood met smeersels
Warme gerechten:
Pulled pork, Kipdij in Teriyakisaus, bosui en sesam, Gamba’s in Jambalayasaus, Burgers van witvis, Mini boeren quiche, Italiaanse aardappelgratin, Hasselback aardappeltjes
Sharing dessert (Tegen meerprijs)
Advocaat creme, Aardbeien cappuccino, Limoncello tiramisu, Panna cotta met mangocoulis